Ciekawostki sportowe
|
22-01-2015, 12:14 AM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Monfils jest faworytem bez dwóch zdań. Tylko kiedy na korcie pojawia się dwóch szajbusów to nie wiadomo czego się spodziewać. Gael zagrał bardzo słabo w pierwszym meczu. Jeśli nie poprawi formy może być różnie, ale jeżeli JJ zagra jak z Japończykiem, nie będzie czego zbierać z Polaka, nawet z taką formą Francuza. W tym meczu może być wszystko, jednak większe szanse ma oczywiście Monfils.
Co do Azarenki to może zajść bardzo daleko. Widziałem jej mecz ze Stephens. Kapitalnie zagrała. Pewnie, solidnie i dobrze - jak stara Wika. Ja ją lubię. Nie podoba mi się ta nagonka na nią, dlatego, że Adze nie pasuje jak jęczy na korcie. Dzisiaj walczy z Karoliną, mecz, który mógłby zdarzyć się w finale. Obie zawodniczki lubię, ale chyba jednak kibicował będę Dunce. Mimo wszystko uważam, że jeśli Wika utrzyma formę z meczu ze Stephens to będą szybkie dwa sety. Dzisiaj jest kilka ciekawych meczów, bo wczoraj nudą wiało (przynajmniej w teorii, bo mecz Szarapowej był elegancki) 1:00 Aga - Larsson 2:30 Giorgi - Smitkova - nie będę ukrywał, że popatrzę tylko ze względu na Włoszkę. Jak ubierze się jak w spotkaniu z Pennettą, to znów przez długi czas nie będę wiedział nawet jaki wynik <heart> <heart> 9:00 Wika - Karolina U panów w sumie najciekawiej Jurek - Monfils, inne niby fajne, ale to nie to ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości