Władimir Kliczko - Bryant Jennings
|
20-01-2015, 07:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko - Jennings?
Walka w Madison Square Garden w Nowym Jorku. Strasznie się cieszę bo najbardziej lubię tę właśnie halę a nie da się ukryć, że stolica boksu leży teraz na zachodniej stronie USA w Las Vegas.
Władzia też się cieszy - Jestem szczęśliwy, że znów zawalczę w Nowym Jorku. Stoczyłem tam swoją pierwszą unifikacyjną walkę oraz kilka innych świetnych występów - mówi obecny czempion federacji WBA/IBF/WBO wagi ciężkiej. Ukrainiec jest zadowolony z rywala, z jakim będzie się musiał zmierzyć podczas kwietniowej gali. Niespełna 39-latek uważa, że Jennings jest naprawdę dobrym pięściarz, a przede wszystkim godnym przeciwnikiem. - Mam duży szacunek dla Bryanta Jenningsa i jego osiągnięć. Dobrze pracuje na nogach i ma świetną technikę. Doskonale wiem, że będzie to trudne zadanie - ocenia młodszy z braci, który w ubiegłym roku odprawił przed czasem Alexa Leapai i Kubrata Pulewa. Czy Jennings będzie kolejną ofiarą? - Będzie to na pewno świetna bokserska noc. Ze swojej strony zrobię wszystko, by wygrać - dodaje. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości