Stiverne vs Wilder
|
15-01-2015, 09:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2015 09:30 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Stiverne vs Wilder
(15-01-2015 09:15 PM)Joker napisał(a): Chłopaki tak serio,naprawde śnią się wam walki? Ja zawsze czytając takie opowieści o snach byłem pewny, że gość, który to pisze zwyczajnie zmyśla. Zmieniłem zdanie, gdy przyśniła mi się właśnie walka Stiverne vs Wilder. 2 runda i Wilder wyleciał za liny. Wilder myślami już przy pierwszej obronie pasa ![]() - Nie jestem w stanie powiedzieć, kto wygrałby ten pojedynek. Kliczko rzadko walczy z dużymi, wysokimi przeciwnikami. Fury za to kilka razy leżał na deskach po uderzeniach od małych ciężkich, czy byłby w stanie się podnieść po ciosie Władimira? Jeśli pokonam Stiverne'a, to chcę się zmierzyć właśnie z Fury'm, najlepiej w Wielkiej Brytanii. Nie wiem czy on przyjąłby mój cios, wiele zależy od tego ile ma serca do walki. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będziemy mogli to sprawdzić. David Haye wykonał już dobrą robotę, jeśli kontuzje nie pozwolą mu walczyć dalej, to może odejść zadowolony z siebie. Jeśli postanowi wrócić, to dalej, zróbmy to kochanie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości