Floyd Mayweather, Jr.
|
29-12-2014, 02:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
Oj Metgzer przesadzasz... jak Floyd da sie zaskoczyc Cotto jak Maidanie w pierwszej walce to przegra z kretesem. Mysle ze walka odbedzie sie w limicie 154 a to zdecydowanie faworyzuje Miguela, ktory do ringu wniesie sobie 157-158 co jest u niego naturalne, a Floyd zostanie z tym swoim 152.
Do tego nawet patrzac na druga walke z Maidana to Cotto prezentuje sie lepiej fizycznie. Nie wiem czy Miguel ma wieksze szanse od Paqcuaio, moze w tym ze juz w ringu z Floydem byl + jest wiekszy i obecnie mocniej bije. Dla mnie to sa takie poziomy ze kazdy z kazdym ma spore szanse i ciezko prorokowac. Ja wole walke Floyda z Mannym bo "tego jeszcze nie grali", ale na pewno sie nie obraze za walke Cotto. Zreszta nawet tego Khana bym obejrzal bo sie fajnie prezentuje choc jednak majac w tle negocjacje z Cotto i Pacquaio to wyglada biednie ![]() Kurde ja sie juz nastawilem na Alvarez-Cotto i Floyd-Manny a tu takie zawirowania. Miguel pewnie siedzi w fotelu w przyciemnionym gabinecie i rechocze jak jakis zly charakter z filmu klasy B ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości