Krzysztof Włodarczyk
|
12-07-2012, 09:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
@redd
(12-07-2012 07:00 PM)redd napisał(a): Widzę, że KP nie ma pomysłu na prowadzenie Włodarczyka. Pojawiła się nowa gwiazda w stajni - Szpilka - i Krzysiek trochę poszedł w odstawkę.Szczerze mówiąc, to trochę mnie to irytuje. Rozumiem, że na Szpilce można dużo zarobić, ale chyba można to pogodzić tak, żeby nie ignorować innych: Włodarczyk nieaktywny, Kołodziej to chyba już sam nie wierzy że zawalczy o jakiś pas, Wawrzyk zszedł na boczny tor, o Izu nawet nie wspomnę... (12-07-2012 07:00 PM)redd napisał(a): Czakijew - Sportowo bardzo dobry wybór, tylko czy Universum Czakijewa uzbierałoby kasę na ten pojedynek? Wątpię. Ten pojedynek chciał ponoć Czakijewowi ktoś zasponsorować i opłacić, czytałem o tym na bokser.org. Link do artykułu: http://www.bokser.org/content/2012/06/28.../index.jsp Po lekturze tego tekstu wnioskuję, że pieniądze nie byłyby problemem. (12-07-2012 07:00 PM)redd napisał(a): Może wysnuję taką trochę spiskową teoryjkę: Włodarczyk wakuje pas, bo nie chce walczyć z Palaciosem i walczy z Jonesem Jr na PPV.Walka "Diablo" ze zwłokami Roya na PPV mnie nie zdziwi. W końcu cała ta szopka z Kosteckim, potem Głażewskim i wałkiem (moim zdaniem) na rzecz Jonesa wygląda tak, jakby na siłę chciano skonfrontować Włodarczyka z Royem. I co najgorsze, to by się sprzedało, bo niedzielny kibic słyszy "Walka jedynego polskiego mistrza świata, czołowego zawodnika wagi junior ciężkiej Krzysztofa Włodarczyka z legendą zawodowego boksu, mistrzem świata czterech kategorii, wspaniałym i nadal groźnym Royem Jonesem Juniorem tylko w systemie PPV. Zamów już teraz" i tą transmisję pewnie zamówi... Zaś co do wyników PPV "Starcia Tytanów" (ta nazwa jest tak absurdalna, że nie mam słów...), to na konkurencji ktoś zapytał w komentarzach o to Wasilewskiego i ten napisał coś takiego "Dokładnych danych nie możemy ujawnić, ale sprzedaż pakietów PPV była przyzwoita, a zwracając uwagę na wszystkie czynniki poza ringowe nawet bardzo dobra". Nie twierdzę, że to 100% dokładny cytat, ale brzmiał bardzo podobnie i główny sens jak najbardziej jest zachowany. Moim zdaniem to nieprawda, bo niby czemu nie może ujawnić dokładnych danych? Sponsorzy tego zakazali czy co? Kolejna bajeczka... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 32 gości