Krzysztof Włodarczyk
|
12-07-2012, 02:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Włodarczyk chyba niedługo zacznie walczyć tak "często", jak Guillermo Jones... Od czasu jego ostatniej walki minęło już około 7 (!) miesięcy. Pojawiają się kolejne nazwiska jako potencjalnych rywali, wraca ciągle wątek rewanżu z Palaciosem, a "Diablo" ciągle nie wraca na ring. Oto lista potencjalnych rywali Włodarczyka, pod uwagę wziąłem tylko nazwiska o których najwięcej się mówi/mówiło:
1)Francisco Palacios - tu chyba nawet nie muszę nic dodawać. No, może oprócz tego, że "Czarodziej" kontrakt już podpisał, a "Diablo" zwleka czekając nie wiem na co. 2)Roy Jones JR - o Royu (a raczej jego zwłokach, walka z Głażewskim mówi sama za siebie) jako rywalu Krzyśka mówiło się od dość dawna, teraz po jego "zwycięstwie" (cudzysłów stąd, że werdykt w walce z "Głazem" można uznać za dość kontrowersyjny) nad Pawłem Głażewskim wydaje mi się, że jest to niestety pewniak. 3)Antonio Tarver - mówiło się o nim sporo, ale po wpadce z dopingiem chyba zniknie z listy potencjalnych rywali. 4)Rahim Czakijew - jakiś czas temu było o tym dość głośnio, ale nie wiadomo czy to nie były tylko plotki. 5)Grigorij Drozd - jako potencjalny rywal pojawił się dzisiaj. Link do artykułu: http://www.bokser.org/content/2012/07/12.../index.jsp Czy któryś z tych pięściarzy Waszym zdaniem zostanie najbliższym rywalem Włodarczyka? Czy macie raczej własne typy? PS. Przeniósłbym ten temat do działu "Bokserzy", bo tam pasuje o wiele lepiej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości