Plebiscyt forum Bokser.org 2014
|
15-12-2014, 02:57 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2014 03:01 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Plebiscyt forum Bokser.org 2014
Polska:
Zawodowy pięściarz roku w Polsce: Maciej Sulęcki Może i Andrzej Fonfara jest najbardziej rozpoznawalnym pięściarzem, ale moim zdaniem przegrana walka o pas i wygrana w przeciętnym stylu z Ngoumbou nie może być bardziej cenione niż wygrane Maćka w tym roku, no i ten przecudny win z Grześkiem Proksą. Zawodowa pięściarka roku w Polsce: Ewa Brodnicka Bez konkurencji. Tygrysica coś zgasła. A o Ewie zrobiło się i głośno i zaczęła coś walczyć. Najlepiej rozwijający się pięściarz zawodowy w Polsce: Patryk Szymański Gdyby nie końcowe walki z bumami Kamila Łaszczyka to on by się tu znalazł, ale Patryk idzie dużo lepszą drogą. Wyjazd za ocean i dobra postawa w USA to jest bardzo fajna droga. Czekam na kolejny, jeszcze lepszy rok dla Patryka. Najlepiej rozwijająca się pięściarka zawodowa w Polsce: Ewa Bronicka (jw.) Najbardziej emocjonująca walka roku w Polsce: Dawid Kostecki - Andrzej Sołdra W tej walce było wszystko. Specjalnie tego wyboru uzasadniać nie trzeba Najlepsza walka roku w Polsce ze względu na poziom sportowy: Maciej Sulęcki - Grzegorz Proksa Szkoda, że wybór tak niewielki... Nokaut roku w Polsce: Michał Syrowatka nad Michałem Chudeckim Deklasacja roku w Polsce: Maciej Sulęcki - Grzegorz Proksa Debiutant roku w Polsce: brak Trener roku w Polsce: Andrzej Gmitruk Dla mnie wciąż nr1. Przygotowanie Sulęckiego na Proksę - miazga! Promotor roku w Polsce: Tomasz Babiloński Wydarzenie roku w Polsce: Polsat Boxing Night III Niech o jakości gali świadczy fakt w ilu kategoriach pojawiają się eventy zorganizowane na tej imprezie. Nie wiem czy nie najlepsza gala w Polsce jaką widziałem Rozczarowanie roku w Polsce - pięściarz: Tomasz Adamek Wiele po Tomku się nie spodziewałem, ale taka postawa z Arturem Szpilką niestety jest niedopuszczalna Rozczarowanie roku w Polsce - walka: Juergen Braehmer - Paweł Głażewski Brak słów... Najgorszy werdykt/Najgorsi sędziowie roku w Polsce: 98-92 Łukasz Maciec (versus Lanardo Tyner)/ Włodzimierz Gulc Nalepszy werdykt/Najlepsi sędziowie roku w Polsce: wszyscy, którzy punktują obiektywnie Największy przegrany roku w Polsce: Grzegorz Proksa Wybór aż nadto duży... Ulubieniec polskich kibiców: Andrzej Gołota Polski błazen roku: Paweł Głażewski/Paweł Kołodziej Nie potrafię wybrać... Pech (?) chce, że największa konkurencja w tej kategorii... Największy wygrany roku: Maciej Sulęcki Największa niespodzianka roku: nokaut Grześka Proksy z rąk Maćka Sulęckiego Świat: Zawodowy pięściarz roku: Sergey Kovalev Wygrana nad Hopkinsem i wielkie perspektywy. Tak, to był rok Hopkinsa Zawodowa pięściarka roku: Cecillia Braekhuis Cztery pasy mistrzowskie w komplecie. Wystarczy. Najlepiej rozwijający się pięściarz zawodowy: Felix Verdejo/Jose Benavidez Obserwuję tego chłopaka od dłuższego czasu i jest coraz lepszy. Miał już jakieś tam sprawdziany. Duży duży talent/Jako jeden z niewielu młodych prospektów dostał naprawdę trudny test, który zdał na 4. Najlepiej rozwijająca się pięściarka zawodowa: Ewa Brodnicka Najbardziej emocjonująca walka roku: Francisco Rodriguez Jr - Katsunari Takayama Żadna inna walka mnie tak nie zagrzała jak ta Najlepsza walka roku ze względu na poziom sportowy: Amir Khan - Devon Alexander Kapitalne widowisko sportowe na sam koniec roku. Dobry Alexander, ale to co pokazał Khan to mistrzostwo świata. Szybkość, praca nóg, ofensywa, serie. Miazga! Nokaut roku: Carl Froch nad Grovesem Deklasacja roku: Manny Pacquiao - Chris Algieri Wynik sędziów mówi sam za siebie. A ja głupi spodziewałem się wyrównanej walki... Debiutant roku: Esquiva Falcao Trener roku: Virgill Hunter Promotor roku: Al Haymon Wydarzenie roku: Wasyl Łomaczenko mistrzem świata w trzeciej zawodowej walce Rozczarowanie roku - pięściarz: J'Leon Love Po prostu liczyłem na więcej, a to zwykły balon Rozczarowanie roku - walka: Tyson Fury - Dereck Chisora II Dużo szumu przed, a później nudy nudy nudy... Najgorszy werdykt/Najgorsi sędziowie roku: Tyson Cave - Oscar Espandon Dla mnie bez konkurencji. Potężny wał Nalepszy werdykt/Najlepsi sędziowie roku: Panowie, którzy wypunktowali wygraną Algieriego nad Provodnikovem Największy przegrany roku: Andre Ward Ulubieniec kibiców: ??? Światowy błazen roku: Shannon Briggs Wyjątkowo łatwy wybór Największy wygrany roku: Jessie Vargas/Chris Algieri Największa niespodzianka roku: Lee nokautuje Korobova |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 30 gości