Plebiscyt forum Bokser.org 2014
|
10-12-2014, 06:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Plebiscyt forum Bokser.org 2014
Polska:
Zawodowy pięściarz roku w Polsce - Artur Szpilka Zawodowa pięściarka roku w Polsce - Ewa Piątkowska Najlepiej rozwijający się pięściarz zawodowy w Polsce Artur Szpilka Najlepiej rozwijająca się pięściarka zawodowa w Polsce - Najbardziej emocjonująca walka roku w Polsce Kostecki vs Sołdra Najlepsza walka roku w Polsce ze względu na poziom sportowy Sulęcki vs Proksa Nokaut roku w Polsce Michał Syrowatka vs Chudecki Deklasacja roku w Polsce Sulęcki vs Proksa Debiutant roku w Polsce - Trener roku w Polsce Andrzej Gmitruk Promotor roku w Polsce - Wydarzenie roku w Polsce PBN III Rozczarowanie roku w Polsce - pięściarz Paweł Głażewski Rozczarowanie roku w Polsce - utrata pas przez Diablo Najgorszy werdykt/Najgorsi sędziowie roku w Polsce Szot vs Karapetyan Nalepszy werdykt/Najlepsi sędziowie roku w Polsce Adamek vs Szpilka Największy przegrany roku w Polsce Tomasz Adamek Ulubieniec polskich kibiców Andrzej Sołdra Polski błazen roku Paweł Głażewski Świat: Zawodowy pięściarz roku Floyd Mayweather Jr Zawodowa pięściarka roku Cecilia Braekhus Najlepiej rozwijający się pięściarz zawodowy Felix Verdejo Jr Najlepiej rozwijająca się pięściarka zawodowa - Najbardziej emocjonująca walka roku - Steve Cunningham vs Amir Mansour Najlepsza walka roku ze względu na poziom sportowy - Walters vs Donaire Nokaut roku Walters vs Donaire Deklasacja roku Cotto vs Martinez Debiutant roku - Trener roku - Promotor roku Al Haymon Wydarzenie roku Znokautowanie Donaire przez Waltersa Rozczarowanie roku - Sergio Martinez Rozczarowanie roku - Pacman vs Algieri Najgorszy werdykt/Najgorsi sędziowie roku - Nalepszy werdykt/Najlepsi sędziowie roku - Największy przegrany roku Yuriorkis Gamboa Ulubieniec kibiców Adrien Broner Światowy błazen roku Amir Khan "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości