Wołodymyr Kliczko
|
01-12-2014, 09:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Wołodymyr Kliczko
Jak slusznie zauwazyles, ciezko wypunktowac Wladimira. Mysle ze szanse na to sa, ale minimalne a mialby je ktos wysoki i umiejacy bic prostymi. Fury, jeszcze jakby zawalczyl w odwrotnej pozycji, moglby sie pokusic o takie zwyciestwo.
Jest to tez najpowazniejszy kandydat to wygranej przed czasem bo ma dobry cios. Ale o Furym pisalem wielokrotnie, dla mnie po prostu nr1 za Wladem pod katem mozliwosci. Stiverne - z nim jest problem. Wlad moze go bezpiecznie obijac i wysoko wypunktowac, ale to nic dziwnego. Absolutnie nie widze wygranej Wladimira przed czasem -> chyba ze Bermane by sie rzucil w koncowce walki do huraganowego ataku. Kanadyjczyk ma super szczelna garde, poziom Jenningsa jak nie wyzej. Bedzie sie zaslanial, przyjmowal ciosy na rekawice i poszuka jednej kontry. Jak trafi to wygra: walka sama w sobie moze byc nudna a jak Kliczko nie zglupieje to nie podejdzie (choc Stiverne jak na swoj wzrost ma fenomenalny zasieg) i wygra na pkt bardzo wysoko ale tu w kazdej sekundzie moze byc koniec. Jeninngs dla mnie jest zbyt bierny i nie ma ciosu, nie na Wlada zawodnik. Povietkin jest za maly o czym sie przekonalismy, tak samo za maly jest USS czy Glazkov. Joshua to zdecydowanie melodia przyszlosci, dla mnie do walki z Kliczko nie dojdzie. Rozmineli sie panowie. Ortiz...on nie mial jakichs problemow z dopingiem? Ogolem niewielu tych zawodnikow zostalo, po odrzuceniu Saszy i Pulewa to zostal Fury i Stiverne. Pierwszemu dalbym 40% szans, drugiemu 15%. Dalej przepasc. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości