Floyd Mayweather, Jr.
|
29-11-2014, 03:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2014 03:49 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
@BMH
(29-11-2014 12:44 PM)BMH napisał(a): Pytanie dlaczego stacja SHO ktora podpisla wielomilionowy kontrakt z Floydem, bierze udzial przy zatwierdzaniu przyszlych rywali, dobitnie potwierdzilo ja "zbyt dobrze znasz prawa biznesu". Sam siebie dyskredytujesz.Ja myślę ,że w tym wypadku nie ma rozbieżności w naszych poglądach. Ale chciałbym abyś odpowiedział na to pytanie. Dlaczego boisz się odpowiedzieć? Dlatego jeszcze raz powtórzę pytanie do Ciebie: Dlaczego przeciwników dla mejłetera wybiera i akceptuje stacja telewizyjna? Nie ma takiej drugiej dyscypliny sportu gdzie stacja telewizyjna ustalałaby kto z kim ma stoczyć rywalizacją sportową. Dlaczego przeciwnika nie ustala i nie narzuca federacja bokserska. [ Tylko nie odpowiadaj mi że tak jest często w przypadku boksu, bo ja to wiem. Ja pytam dlaczego tak jest”] A ponadto. Na forum mam prawo pisać o swoich spostrzeżeniach wnioskach i odczuciach. Zapewniam Cię ,że nie muszę przedstawiać żadnych dowodów w postaci kwitów ,bo tego nie robi nikt na tym forum. Przecież idiotyzmem by było gdybym napisał, że polska klasa polityczna to oszuści i na potwierdzenie swojej tezy musiałbym dostarczyć prawomocne wyroki sądów na wszystkich członków rządu, sejmu…. Bo ktoś aby w to uwierzyć musi mieć takie dowody. To byłby absurd. Jeszcze raz Ci odpisuję. Ja nie muszę niczego udowadniać kwitami. Przedstawiłem wiele argumentów i przesłanek, że taki wariant jest prawdopodobny, uzasadniony prawami rynku i biznesu i mają z tego najbardziej optymalny zysk wszystkie strony. Jest to logika oparta na prawach ekonomii Jak w procesie poszlakowym w którym także nie ma bezpośrednich dowodów, ale są poszlaki. Ale Ty jeżeli nie chcesz nie musisz wierzyć w moje tezy i nie musisz się z nimi zgadzać. Ale ani jednej z tych tez merytorycznie nie podważyłeś. Stwierdziłeś jedynie że w nie wierzysz w to co piszę i poddałeś krytyce fakt mojego wpisu a nie jego treści I masz do tego prawo aby krytykować w dowolny sposób to z czym się nie zgadzasz, Takie są prawa forum. Czekam na odpowiedź na pytanie z początku postu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości