Floyd Mayweather, Jr.
|
28-11-2014, 07:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2014 07:30 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(28-11-2014 07:00 PM)RSC-2 napisał(a): Ale to nie bokser się podkłada. Prosze o chocby jeden dowod to potwierdzajacy co starsz sie wcisnac. Bo na ta chwile, to wyglada to na jakis dziecinny hejt.. teorie spiskowe. etc. Podpierasz to swoja intuicja, czy moze gdzies to wyczytales? (28-11-2014 07:00 PM)RSC-2 napisał(a): Może nie wszyscy ale są tacy. Moze nie wszyscy? ![]() Prosze o nazwiska chociaz trzech, i argumenty(choc lepie tu pasuje poprosic o dowody, bo argumenty typu mam przeczucie, albo wydaje mi sie, sa slabe) ktore moga o tym swiadczyc, w innym razie moglbym posadzic Cie o celowy hejt. Chcialbym wiedziec ktory to jest taka sprzedajna suczka. ![]() (28-11-2014 07:00 PM)RSC-2 napisał(a): Pisałem już, że ten kontrakt ze względu na dużą ilość walk w jednym kontrakcie i dużą sumę jest podejrzany jako czysto sportowy ,a staje się bardziej biznesowy podlegającym prawom ekonomii i dlatego mam większe wątpliwości niż w innych przypadkach . Innych bokserów też nie wykluczam z takiego procederu ,ale brak mi tak ewidentnych przesłanek jak w przypadku mejłetera.B okserzy których wymieniłeś nie mieli tak długich kontraktów i tak kolosalnych sum. Wszystkie najwieksze gwiazdy na ogol podpisuja kontrakty na kilka walk. Co w tym dziwnego? Biznaes? A no pewnie, ze biznas, o to w tym wszystkim chodzi. Podejrzane? Kazdy dominator swojej epoki podpisywal kontrakty na dziesiatki milionow. Ale okej. Skoro wszystko jest tak ustawione, to skad ten remis w walce z Alvarezem, albo z Maidana? Kupy sie nie trzyma to wszystko. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości