Floyd Mayweather, Jr.
|
25-11-2014, 11:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
Swift za wolny, absolutnie pasujący stylowo Floydowi. Danny czeka na akcje rywala, żeby się idealnie wstrzelić, Floyd go przeszkoli bawiąc się w znikający punkt.
Nie widzę Khana przegrywającego przed czasem z Floydem, absolutnie ![]() Ja bym się bardzo ucieszył z Cotto, zdecydowanie jeden z trudniejszych obecnie rywali dla Floyda, a że Thurman i Lara z którym miałby największe problemy są niebrani pod uwagę ze względu na medialność to dla mnie dwójka Cotto/Pacquio to wybór marzeń. No i w sumie dziwię się, że nikt tego nie napisał. Natknąłem się chyba w niedzielę na info, że... Floyd próbuje jakoś tam porozumieć się z Cotto. A dlaczego? Ano dlatego, żeby uniemożliwić walkę Cotto-Alvarez. Nie wiem jakie przebicie ma Floyd, a SHO wydaje się bardzo przychylne tej walce, poza tym pozycja ODLH nie jest taka słaba jak się wydawało tuż po odejściu Haymona. No i czytałem też, że wyjątkowo Floyd miałby szukać też rywala na drugą połowę kwietnia, a nie początek maja, tak jakby jednak zakładał że to meksykańskie święto jednak trzeba odstąpić Alvarezowi i Cotto. Ciekawe, ciekawe jak to wyjdzie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości