Piłka nożna ogólnie
|
20-11-2014, 05:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Martin
Ja się zgadzam z Tobą że w tych meczach które wymieniłeś i jeszcze w kilku Lewandowski grał dobrze. Ale ja do Lewandowskiego podchodzę nieco inaczej . Po pierwsze, to jego grę w reprezentacji Polski porównuję do tego jak gra Bundeslidze a szczególnie do tego jak grał w Dortmundzie. W reprezentacji Polski nigdy i w żadnym meczu nawet nie zbliżył się do poziomu jaki reprezentował np. w Borussii I o to mam do niego pretensje. Po drugie jak słyszę tych naszych komentatorów [Kołtoń, Borek] ,którzy „rozpływają się nad Lewandowskim i jego grze w reprezentacji to mnie krew zalewa. Jeździli obydwaj do Dortmundu gdzie chodzili z nim na piwko , Lewandowski załatwiał im bilety na mecze Dortmundu , bo nie mieli nawet akredytacji i miejscówek , a oni w zamian za to wychwalają go pod niebiosa i nawet jak Lewandowski w reprezentacji nie strzeli „setki” z 7 metrów to oni twierdzą że tego nawet Messi by nie strzelił i mówią ,że to najlepszy zawodnik na boisku bałamucąc kibiców oglądających mecz. Posadzenie na ławie Lewandowskiego dobrze by zrobiło reprezentacji. Może chłop odblokowałby się psychicznie ,bo nawet sam twierdzi w ostatnim wywiadzie że w reprezentacji wisi nad nim jakieś fatum. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości