Tomasz Adamek-James Toney
|
07-07-2012, 08:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek-James Toney
@AdamekFightPL
Oczywiście wiem, że tak się nazywa Twój kanał na YouTubie. Ale z jakiegoś powodu kanał nazywa się ADAMEKFightPL, a nie KLICZKOFightPL czy dajmy na to KAMEDAFightPL, prawda? Tomek jest/był Twoim idolem, dlatego powinieneś mnie rozumieć. Z doświadczenia wiem, że dyskusje na temat ulubionych pięściarzy czy ich walk ze sporą częścią ludzi kończą się średnio przyjemnie. Nie chcę żebyś uważał, że generalizuję i zaliczam Cię do tej grupy. Po prostu Twoje posty w tym temacie wyglądają na taką obronę Adamka na siłę. Piszesz, że "ostatnio modne jest jeżdżenie po nim". Nie zauważyłem, żeby ktoś w tym temacie krytykował Tomasza za cokolwiek innego niż walkę z Toneyem. Ja krytykuję (nie "hejtuję", bo to wielka różnica) "Górala" za walkę z Jamesem, bo to jest po prostu niesmaczny żart i brak szacunku do kibiców. Przecież nie będę go za chęć obicia sportowego wraka chwalił... Twoje zdanie: "ja nie mam zamiaru zaliczać się do tej grupy osób, bo najłatwiej oczerniać kogoś za czyimiś plecami..." mogę skomentować jednym krótkim pytaniem: a mam możliwość pogadania z Adamkiem twarzą w twarz i powiedzenia mu "wybór Toneya na Twojego rywala to kpina, Tomek"? No właśnie. A jako kibic mam pełne prawo krytykować go za ten wybór na forach czy portalach. Poza tym nikt tu "Górala" nie oczernia. PS. Przy okazji: Twoje filmy na YT są naprawdę rewelacyjne. Odwalasz z nimi kawał dobrej roboty! PS2. Przepraszam za lekki off-topic. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości