Tomasz Adamek-James Toney
|
07-07-2012, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek-James Toney
@AdamekFightPL
Ale nie możesz mówić "bo on chce zarobić" albo "zarobić i się nie narobić" lub jeszcze "mieć nazwisko do PPV". Pierwsza sprawa to rozumiem, że każdy chce zarobić, to oczywiste ale nie można wędrówki do Mistrzostwa Świata w wieku 36 lat przerywać "siadaniem na oplutej ławce". Jak Władimir spojrzy na Toney'a z Adamkiem to przecież pęknie ze śmiechu. Albo jakiś cel albo kasa.. no sory. Druga sprawa to Adamek z Toney'em bardziej się namęczy na tych czterech schodkach do ringu niż podczas walki. Joe Hanks, który trenuje z Chisorą chciał walczyć z Adamkiem w PC bo Newark jest jego rodzinnym miastem i ma tam swoich fanów. Jest niepokonany. Można powiedzieć prospekt. Taka walka by się lepiej sprzedała ktoś w USA by ją kupił do transmisji bo Jamesa nikt nie chce pokazać. Rozumiem tok myślenia, że Solis jest kojarzony z porażki z Vitem i nie zbyt dobrze się może sprzedać ale to nie znaczy, że sięgamy do piwnicy po Toney'a. Trzecia sprawa to zadajmy sobie pytanie. Ile "niedzielnych" kibiców pójdzie wykupić PPV?? A jeśli już to kupują dla rywala Adamka czy dla samego Tomka? Dla Tomka a więc jeśli walczyłby chociażby z tym Hanksem to mają plus w postaci niepokonanego. Jeśli już Tomek chce taką walkę na przetarcie to z kimś jak Hanks a nie Toney. Cięższy będzie miał sparing przed walką z niż samą walkę z Toney'em. Jak widać można pogodzić dobry zarobek (bo np Hanks da Tomkowi większy niż Toney) z ciekawym widowiskiem. Do tego jeszcze który "niedzielny" kibic będzie wstawał w nocy specjalnie na Tomka i to w PPV?? A TERAZ SIĘ POCHWALĘ. POJECHAŁEM SOBIE DZIŚ NA ZAKUPY DO MIASTA I SPOTKAŁEM IZU UGONOHA. MAM AUTOGRAF ;] KAWAŁ CHŁOPA Z NIEGO ;D ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości