Dziękuję Gogolius za kawał naprawdę dobrej pracy.
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
Napisałeś tyle, że aż na raty musiałem przeczytać.
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Fajnie, naprawdę fajnie, że zechciało Ci się to napisać. Uważam, że temat powinien być podpięty i tutaj by można było odsyłać każdego początkującego z pytaniami. Ja zresztą też jeszcze będę tutaj zadawał pytania. Może nie dzisiaj bo trochę zmęczony już jestem, ale to się jeszcze okaże.
![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
Dziękuję za te wszystkie podstawowe informacje ale i również za te ciekawostki, o których chyba też nie wszyscy mieli pojęcie, a już na pewno nie ja, jak np. o tym ważeniu, że po oficjalnej "wadze" można sobie później przez całą dobę swobodnie nabijać. wagę.
![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
I mam jeszcze takie pytania sprawdzające, czy dobrze rozróżniam typy bokserów. A więc czy podczas ostatniej walki Kliczko z Pulewem można powiedzieć, że Bułgar próbował być w tej walce swarmerem a Kliczko boxerem? I czy Włodarczyk z Czakijewem to sluggerzy? Włodarczyk defensywny, a Czakijew ofensywny?
W końcu też będę musiał zobaczyć jakieś walki Floyda Maywathera. Jakby nie było to wielki mistrz, ale też interesuje mnie, jak to się walczy "bokiem" do przeciwnika. Chyba jeszcze czegoś takiego nie widziałem.