Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
|
14-11-2014, 03:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014 03:14 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
(14-11-2014 11:52 AM)RedHawk napisał(a): @Wietnamskiecośtam Nie założyłem tutaj konta, po to aby się kłoćic, i w jakikolwiek sposób obrażać ludzi, ale teraz muszę to napisać, skąd ty masz 23 punkty reputacji? ?, ,Zawsze się tak odzywaleś do useròw, No bo kurwa, szacunek i respekt u ciebie nie istnieje, skoro tak bardzo kochasz ppv i I podnieca cie tak ten niewiadomy do końca wynik 200 tyś pakietów ppv, to idź się spuścic,Red.Nie napisałem kurwa nic tragicznego tylko to że ten wynik jest zawyżony bo kto się przyzna że ppv wykupiło niewiele ludnośći abonentów.No chyba że ty jesteś od kmity,,, Szacunek koleś!!! w domu też się tak odzywasz, ? ? Dziękuję odpierdol się! ! ![]() Jest tu kilku porządnych useròw, , którzy się dużo na boksie znają i mogę się od nich wiele również nauczyć!, bo nigdy się Wszystkiego nie wie, mogę nawet wymienić, Martin, Krzych, Sander i kilku innych, Od ciebie narazie nic ciekawego się nie dowiedziałem! Tu na forum w porównaniu z główną czy jakimś ta ringpolska poziom chamstwa jest praktycznie zerowy, ale zawsze musi się znaleźć jeden wyjątek, ,, |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości