Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
|
08-11-2014, 04:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2014 04:27 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek vs Artur Szpilka
(08-11-2014 11:38 AM)RedHawk napisał(a): @redd Widzę, że powrócił ekspert od wyzywania innych użytkowników i punktowania walk bez ich punktowania (polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli wątek z punktacją Adamek vs Cunn II) - Głowacki - Sulęcki - Chudecki - Syrowatka - Michał Cieślak - Jonak - Sęk - Janik - Maciec - Runowski Tyle z pamięci jeżeli chodzi o bokserów o zbliżonym potencjale do Artura. Może za to ty mi wyjaśnisz na czym polega ten niezwykły poziom Szpilki nieosiągalny dla inny pięściarzy z PL? W jakiej walce przejawił się ten niezwykły talent? Chyba, że przeoczyłem jakieś pojedynki Artura po Jenningsie? ![]() ----- (08-11-2014 10:35 AM)Wilczekstepowy napisał(a):(07-11-2014 09:10 PM)redd napisał(a): Jest co najmniej kilku pięściarzy w polskim poziomie o potencjale na poziomie Szpilki, ale żaden z nich nie ma 1/10 jego medialności. Nie, chodzi mi ogólnie o bokserów z PL, bez względu na kategorię wagową. Jeżeli chodzi o HW to wydaje mi się, że dobrze przygotowany Rekowski, czy Zimnoch z formą z McCalla nie byliby wcale łatwymi rywalami dla Szpilki. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości