Piłka nożna ogólnie
|
03-11-2014, 09:07 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Legia wygrala i to z tego co widze w jakims dzikim skladzie, rozgrywajacy na lewej obronie, gola strzela 17latek, wow. Z jednej strony brawo dla Berga za roszady, ale z drugiej wiadomo ze napiety terminarz to wymusil. Niemniej brawo
![]() A Fornalik mimo porazki widzi swiatelko w tunelu. Z innej beczki: to co sie dzieje z Borussia Dortmund to miazga, porazka z Bayernem nie jest niespodzianka, ale obijanie sie o dno tabeli juz tak. Niemniej jest pozytywnie, absolutne mistrzostwo ze strony kibicow, olbrzymia frekwencja i mega wsparcie dla trenera. Ogladalem dwa ostatne mecze Borussi i tam haslom w stylu "6 porazek nie zmarze 6 lat dobrej gry" czy "dales nam mistrzostwo, my przeprowadzimy Cie przez kryzys" nie ma konca. Bajka. Az mi sie przypomina pelny stadion Juve w serie B i nieustanny doping (co w Serie A norma nie jest). Propos dopingu to Murinho narzekal po meczu z QPR ze gra u siebie jest jak trening bo fani sie nie odzywaja. Kibice odparli, ze najglosniej dopinguje mlodziez, a ze bilet kosztuje 50 funtow to ich nie ma na trybunach. A propos Juve, jego wieloletni trener (do ktorego mam mega sentyment bo kiedy zaczynalem kibicowac Starej Damie to wlasnie on ja prowadzil), zdobywca Ligi Mistrzow i Pucharu Swiata z Italia w 2006 roku, trener Evergrande (3 mistrzostwa Chin i azjatycka liga mistrzow), Marcelo Lippi w wieku 66 lat stwierdzil, ze wystarczy tego dobrego i zrezygnowal z posady coacha. Prawdopodobnie zostanie dyrektorem technicznym w Evergrande. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości