Tomasz Adamek-James Toney
|
04-07-2012, 09:58 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2012 10:01 AM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
RE: Tomasz Adamek-James Toney
(04-07-2012 09:45 AM)AdamekFightPL napisał(a): Być może był taki pomysł zorganizowania tej walki, ale pewnie Main Events widząc te krytyczne komentarze w stosunku do Adamka zrezygnowali z tego pomysłu Tak, już to widzę, jak Main Events i Adamek rezygnują z Toneya i bardzo konkretnych pieniędzy, bo kibice czy eksperci są niezadowoleni, albo i nawet oburzeni z wyboru rywala. Prawda jest taka, że Duva ma zdanie kibiców gdzieś. No bo pomyślmy realnie: co ją obchodzi czy kibice są źli czy nie, skoro ona na tym pojedynku zarobi, i to zarobi bardzo konkretnie, a to nieszczęsne PPV i tak się bardzo dobrze sprzeda ("Bo nasz wielki i wspaniały Adamek walczy z legendą boksu, mistrzem świata trzech kategorii, dlatego trzeba to wykupić i zobaczyć" - przeciętny, szary kibic pewnie powie coś takiego i chwilę po tym wykupi ten pakiet). EDYCJA: Aha, @Jerome. Doczytałem oczywiście Twój post do końca i napisałem to parę słów, bo to "ale niee ;p;p" odebrałem jako takie swego rodzaju pogodzenie się z faktem, że Toney nadal walczy i właśnie dlatego komentowaniem się nie zajmie. No ale już wszystko jasne. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości