Floyd Mayweather, Jr.
|
30-10-2014, 08:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2014 08:57 PM przez Martin.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(30-10-2014 05:53 PM)KrychuTMT napisał(a): Gołowkin też by nie wyszedł do Kowaliowa, czyli jest słabszy ? Z tego co mi wiadomo to GGG nie pcha się do półciężkiej, a Floyd do średniej (jeśli jest odrobina prawdy w tej plotce) - owszem. (30-10-2014 02:47 PM)BMH napisał(a): Dla mnie, nawet ten dzisiejszy Jermain to wieksze wyzwanie niz Danny Garcia, albo nawet... Pacquaio. No z tym Pacquiao to chyba odrobine przesadziłeś... (30-10-2014 02:47 PM)BMH napisał(a): b)Taylor to pelnoprawny mistrz, ktory dopiero zrobil niespodzianke pokonujac faworyta i to sie chwali. Patrząc ze sportowego punktu widzenia to naprawde robi na Tobie wrażenie pokonanie Solimana? Poważnie? (30-10-2014 02:47 PM)BMH napisał(a): Nic z tego. Pytałem Cię o ranking tylko po to byś się zreflektował/zastanowił kim tak naprawde jest w średniej Taylor. (30-10-2014 02:47 PM)BMH napisał(a): Golovkin-Cotto,-napisae to znow- to mismatch jakiego juz dawno nie widzialem. Walka ktorej wynik i styl wygranej jest z gory znany, co nie znaczy, ze jestem jej przeciwny. Najnormalniej byloby mi zal patrzec, na porozbijanego i turlajacego sie po ziemi Cotto, ktory w MW wg. moglby nie wygrac nawet z Taylorem ktorego tak krytykujesz. Skoro wyszedł do większego Martineza to niech wyjdzie do Gołowkina. (30-10-2014 02:47 PM)BMH napisał(a): Troche mnie dziwi, ze szukanie wyzwan z wiekszym Taylorem, odbierasz jako kpine, a taki oczywisty mismatch gdzie Kazach zniszczylby Cotto, byc moze lamiac mu ostatecznie kariere nazywasz swietna sprawa. No widzisz, a mnie z kolei dziwi, że taki znawca boksu jak Ty byłby w stanie kupić walkę Mayweather vs Taylor. Coś takiego to raczej mogą kupić niedzielniacy... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości