Stiverne vs Wilder
|
04-10-2014, 02:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiverne vs Wilder
(04-10-2014 11:11 AM)Gogolius napisał(a): Martin, jak to z Tobą jest? Na początku roku, dziwisz się że bardziej czekam na walkę Pascal - Bute niż Szpilka-Jenngins. To jest dla niezrozumiałe po dziś dzień...mnie walka Polaka na takim poziomie zawsze interesuje najbardziej. (04-10-2014 11:11 AM)Gogolius napisał(a): Ogólnie często podkreślasz, że waga ciężka jeśli nie jest Twoją ulubioną to na pewno do ulubionych się zalicza. Masz mega ochotę na walkę Kliczko-Pulev, a walka Wilder-Stiverne Cię nie jara? Waga ciężka to moja ulubiona kategoria. Kliczko vs Pulew to walka właśnie dla koneserów boksu, gdyż to zestawienie dwóch pięściarzy, którzy posiadają bardzo wysokie umiejętności i np. walki Pulewa dużo bardziej mi się podobały niż Stiverne'a, który jest taki dość nudnawy... Stiverne vs Wilder nie jara mnie w tym sensie, że to jak na walkę o pas WBC HW jest dość zaskakujące, bo kim jest Wilder??? Jednak napisałem też, że jestem ciekawy rozstrzygnięcia więc nie jest tak, że mi ta walka zwisa i powiewa. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości