Krzysztof Włodarczyk
|
01-10-2014, 12:28 AM
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Włodarczyk
Dziwny był ten Puncher. Diablo zachowuje się tak, jakby nie zdawał sobie sprawy, że w sobotę utracił swój największy argument, jeśli chodzi o wynegocjowanie dobrych walk za wielkie pieniądz. On chyba myśli, że znów pojedzie do Rosji i zarobi 500 tys. jako nie-mistrz. Trochę żałosne to było. Jeśli Diablo nie zejdzie z oczekiwań to zakończy karierę, bo nikt mu takiej kasy nie da. Nie wiem, chłop ma ponad 30 lat i nie rozumie prostych rzeczy...
Co do Kołodzieja, to już go w Sferis nie ma. Wasyl na dość. Najpierw Paweł narzeka, jak mu promotor robi pod górę, a później ten dostaje walkę życia i pada po jednym ciosie. Szkoda Kołodzieja, ale w główce się niestety mocno poprzestawiało... Zresztą nie tylko jemu. Wasilewski stał się ofiarą tego, że starał się chłopakom zapewnić jak najlepsze możliwości rozwoju... I jeszcze, żeby nie zaśmiecać trzech tematów to napiszę tutaj. "Puncher" jest tym czego się obawiałem. Reklamówką polskich gal, czy to KSW czy boksu zawodowego PPV. Dzisiaj specjalnie obejrzałem drugą część o MMA tylko po to, żeby zobaczyć czy panowie wspomną przynajmniej słowem o tym, że w zeszłą sobotę Held pokonał Freyre, a 4 października na gali UFC wystąpi trzech Polaków. Nie powiedzieli nic, zero. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości