Floyd Mayweather, Jr.
|
27-09-2014, 02:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2014 03:01 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(26-09-2014 09:23 PM)Gogolius napisał(a): Ostatnio (po drugiej walce z Maidaną parę dni) Floyd wrzucił jakiś tekst (chyba wyliczał ile ma gwarantowanej kasy) i z ciekawości przejrzałem kilkadziesiąt wpisów. Nie tyle zdziwiło mnie, że ogromna ilość używała wyrazów chicken, PacMan, ale że było wśród nich naprawdę sporo Amerykanów (tzn sprawdzałem ich po nazwiskach/miejscach zamieszkania). To nie jest kwestia narodowości tylko poziomu intelektualnego, umiejętności samodzielnej oceny faktów, posiadania własnego zdania. Głupków którymi tacy ludzie jak Arum manipulują bez trudu jak kukiełkami w teatrzyku jest wszędzie pełno, bez względu na to czy jest to Polska, USA czy Filipiny. Powie kurczak - oni kurczak, powie ucieka - oni ucieka, powiedzmy przejdzie na stronę Floyda i powie że to Pacman ucieka - oni Pacman ucieka. Proste. W dodatku boks to sport indywidualny i to że ktoś jest Amerykaninem nie musi oznaczać, że ma poparcie w USA. Tym bardziej w przypadku kogoś wzbudzającego takie kontrowersje swoim sposobem bycia jak Floyd, który mówiąc najprościej jak się da wkurwia pół świata samym faktem swojego istnienia ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości