Floyd Mayweather, Jr.
|
25-06-2012, 09:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2012 09:32 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
Nie dobrze. Money na ostatniej stronie w dziale. Spodziewałem się bliższego miejsca jak na taką osobowość.
Obejrzałem dziś walkę z Cotto. Przyznaje się, że nie miałem wcześniej czasu ale dziś dzień walk sobie zrobiłem i nadrobiłem straty. Canelo v Mosley, Money v Cotto, Pac-Man v Bradley, Chavez v Lee ale do rzeczy. Punktowałem walkę 117-111. Na gorąco dużo osób mówiło, że skradziono Miguelowi kilka rund a tym czasem nie zauważyłem tego. Nie punktowałem jak Lederman z HBO. Raczej jak Steward z tego co słyszałem co nieco mi imponuje, nie powiem. Dobra walka. Floyd łatwo nie miał ale dominował i wygrał zdecydowanie. Fajnie, że Cotto był sobą a nie jak w walce z Pacquiao bo tam aż smutno wyglądał. Super pokaz boksu Floyda. Jak zwykle. Słusznie jest moim drugim ulubionym pięściarzem. Oby tylko powalczył jeszcze trochę, żeby móc się nim nacieszyć. Nie musi z Pacquiao. I tak wiem, że jest lepszy. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Postawiłbym swój dom na Money'a. On jest po prostu genialny, co tu dużo mówić. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości