Ciekawostki sportowe
|
13-09-2014, 10:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2014 10:44 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Dobra, najważniejsze, że żyję. Chyba kawa na noc nie potrzebna. Co to było to ja nie wiem... Mam nadzieję, że Irańczycy jutro przegrają z Serbią, bo takich błaznów to ja dawno nie widziałem. Nawet Włochów przebili z najlepszych lat. Sędziowie powinni zostać co najmniej zlikwidowani. Mamy 13-7, trzy sytuacje - Polak broni punkt dla Iranu, Kubiak robi celną kiwkę, punkt dla Iranu, Kubiak obija blok EWIDENTNIE - punkt dla Iranu, 4 odbicia. To była moim zdaniem przyczyna naszego załamania w 3. secie. Bez sędziów grało by się lepiej. Albo w 4. secie, tamten kurwa zdjął siatkę, a ten nawet na challengu nie widział, PARODIA!
Ostatnie trzy mecze, które widziałem, Polska - Włochy, Francja - Serbia i Polska - Iran, szkoda, że w każdym tym meczu "bohaterami" byli sędziowie... Martin Francja chyba wygrała o 3. miejsce. A finał to, jak się nie znam na basketballu, można się tylko zastanawiać iloma wygra USA. Swoją drogą końcówka meczu półfinałowego Serbia - Francja była super Tak trochę kibicowałem Żabkom, ale za duża strata była przed ostatnią kwartą. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości