Ciekawostki sportowe
|
07-09-2014, 10:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2014 10:04 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Ja po pierwszym tygodniu US Open troszkę zraziłem się do turnieju. Lubię niespodzianki, ale jeśli 80% wyników to rezultaty z kosmosu, to człowiek zaczyna się zastanawiać się czy to w ogóle poważny turniej...
Pachnie jakimiś przegranymi u buka ![]() Janowicz też zawiódł. Znaczy się odpadnięcie z Andersonem to nie jakaś kompromitacja, ale styl pozostawił wiele do życzenia. Zero jakiegokolwiek poziomu, zawiodłem się, i to mocno. Obawiam się, że pozyca w rankingu oddaje teraz sumę jego umiejętności, potencjału, psychiki... Nie żebym pisał w tym tonie 2 tygodnie temu ![]() Stracił ostatnią w życiu szansę na wygranie Szlema. Szkoda. Takie teksty o Federerze to ja czytam od paru lat, nie zdziwię się jak ubije te 18-te trofeum w 2016 ![]() U pań sypało niespodziankami, odpadły Ivanović Ale mi niespodzianka, ja wiem że ją lubisz, wiem że kiedyś była "jedynką" ale obecnie to jest po prostu solidna tenisistka na miarę 1/4 Wielkiego Szlema, ale nic więcej. I tak (IMO) jest od lat (nie licząc paru wyjątków). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości