Ciekawostki sportowe
|
22-08-2014, 11:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Gogolius
To były tylko dwa tygodnie. Wtedy obejrzałem więcej meczów w tenisa niż przez całe życie ![]() ![]() Cytat:To drugi Isner, wysoki, silny serwis ale reszta przeciętna. Moim zdaniem oni w ogóle nie są do siebie podobni. Już bardziej porównałbym JJ do Raonicia. Isner to tylko serwis i to serwis o niebo lepszy od Polaka. Jego przełamać się nie da. Jeśli już ktoś jakimś cudem przebije piłkę po jego podaniu Isner uderza z całej siły i pół na pół, albo się uda trafić w linię, albo kibic dostanie w oko. A czy się nie da przełamać Polaka? Querrey już to zrobił. Raonić też bazuje na zagrywce, jednak jest zdecydowanie mniej wszechstronny od Jurka. Oglądałem mecz z Rogerem teraz w nocy w sobotę w Cincinnati. Roger robił z nim co chciał, jeśli nie weszła mu pierwsza zagrywka. Forehand na poziomie amatora. A jednak zobacz jak jest wysoko w rankingu. 8 miejsce, a umiejętności czysto tenisowe ma gorsze od Jurka, no ale ma w głowie poukładane... Cytat:No to pisałem, że u facetów to oglądać mogę tylko mecze koksów, czyli Nadal vs Djoković, Djoković vs Federer i Federer vs Nadal (na obecny sezon, wiadomo że wróci Murray w przyszłym roku itd.). Mnie się bardziej rozchodziło o to, że lubię oglądać mecze np. Gulbis - Benneteau, Rosol - Lu, Klizan - Rola, czyli nie koksów ![]() Swoją drogą Paula Kania awansowała jednak do głównej drabinki Wimbledonu, a Przysiężny zrobi to, mam nadzieję, za kilka godzin ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości