Ciekawostki sportowe
|
22-08-2014, 11:59 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2014 12:03 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Juve, boks, tenis, wielka trojca ; )
Z tenisem mam ten problem ze nie mam czasu go ogaladac, bo mecze leca w dni robocze a jak sa gdzies daleko to w ogole, noc to ja moge zarwac w weekend i nic wiecej. Ale rankingi, newsy to sledze na biezaco. No i uwazam ze tenis to najlepsza skladowa WATTS na eurosport ![]() Murraya na wyrost nazwalem nikim, po prostu nalezal do wielkiej czworki a teraz to jest poziom Isnera, Tsongi czy Ferrera a wiec zaplecze scislego topu (ktory w ATP jest bardzo scisly). Co do Janowicza... nie znam go z bliska, ale on cos ma chyba z cialem nie tak, bo za cholere nie wtrzymuje tenisowego zycia. Zagra 3 mecze zrzedu na swietnym poziomie a potem wpadka. Potrafi miec dol fizyczny, odpasc szybko (dluzsza przerwa od meczów) i znow zaskoczyc swietna forma. Ja bede zdziwiony jak zagra cztery dobre mecze z rzedu. Do tego mentalnosc/psychika ktora jest dla niego obosieczna: jak mu idzie to dostaje power up i wskakuje na jeszcze wyzszy poziom, ale wystarczy pare bledow i zamiast sie uspokoic to wszystko leci mu na leb na szyje. To wszystko + wlasnie slaba drabinka -> jak go zobacze w 4. rundzie to bede (pozytywnie) zaskoczony. Co do kobiet to od dawna kibicuje Kvitovej, Erran, Agnieszce i od parunastu miesiecy Halep -> kazde ich zwyciestwo mnie ucieszy. Jak juz mam ogladac jakis mecz to wole kobiety bo ciekawiej sie na to patrzy, u panów tylko mecze koksów. Azarenka? Niiieeee, mam wrazenie ze ona nie dojdzie do drugiego tygodnia imprezy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości