Ciekawostki sportowe
|
22-08-2014, 08:10 AM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Na tych mistrzostwach ciagle jest ta zryta, kunktatorska zasada malych punktow? I dalej sa opcje kombinowania z kim tu przegrac zeby nie wpasc na koksow pozniej? Zmienilo sie cokolwiek zlego w tym regulaminie?
Z innej bajki: US Open za cztery dni, faworytów dwóch, faworytek... kilkanaście (?), ale ja mam wrażenie, że cały świat prócz Serbii czeka na 18-tkę. Nadal nie wystartuje, Murray po kontuzji pleców jest nikim, Djoković nie błyszczy (choć u niego 1/2 przy braku błysku to minimum) - szansa na osiemnasty Wielki Szlem skreślanego, "wypalonego" i "starego" Federera makabrycznie rosną. Roger wygral 19 z ostatnich 21 meczów, final Toronto, puchar z Cinncinati, idealna wspolpraca z Edbergiem i nowa, poprawiajaca mankamenty Szwajcara rakieta -> wszystko sie sklada na realna szanse wysrubowania rekordu wszechczasow. U kobiet, ciekawe co pokaze Halep, czy zagra kolejny swietny Wielki Szlem. Chcialbym zeby Errani fajnie zagrala w singlu, ale ona chyba wygra debla ![]() Isia jak to Isia, moze dojsc do polfinalu a moze odpasc w II rundzie. Moglaby w koncu wygrac tego Szlema, ale chyba nie USA. Na papierze faworytka Wozniacki, ktora zamienila sie w jakas wyscigowke i zasuwa na korcie az milo. Nie wiem co tam teraz z Serena sie dzieje -> no ale jej nie wolno skreslac ; ) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości