Ranking P4P forum Bokser.org
|
12-08-2014, 11:20 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2014 11:22 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
Stary ranking
Cytat:1. Mayweather - król. Nie ma co dyskutować. Za wiele zmian nie ma. Ward spada na 4. pozycję, za Manny'ego Pacquiao. Ward to fantastyczny pięściarz, ale przez ostatnie kilka lat stoczył jedną walkę... Średnio to mi u niego wygląda. Władimir Kliczko spada na ósmą pozycję, a o miejsce wyżej wskakują GGG i o dwa Roman Gonzalez. GGG podobnie jak i Gonzalez udowodnili już swoją wartość nieraz w niedalekiej przyszłości. Kliczko walczy z przeciętniakami. Nie można cenić wyżej zwycięstwa nad Leapaiem niż wyczynów Gienka i Romka. Z rankingu wylatuje też Adonis Stevenson. Nie najlepiej zaprezentował się w ostatniej walce i oglądając go mam coraz większe wątpliwości. Wypada również Mickey Garcia, a za niego wskakuje JMM. Garcia ostatnią walkę miał bardzo średnią, a o następnej ani widu ani słychu. Myślałem, kogo by tu dobrać za niego. Wahałem się między Carlem Frochem i Erislandym Larą. I może będzie to niezrozumiałe dla wielu, ale wybieram tego drugiego. Kobra jest jednak bardzo blisko mojego P4P. "Poczekalnia" Sergey Kovalev Miguel Cotto Adonis Stevenson Carl Froch Nonito Donaire Danny Garcia Juan Manuel Marquez Nonito Donaire A więc ranking: 1. Floyd Mayweather Jr 2. Guillermo Rigondeaux 3. Manny Pacquiao 4. Andre Ward 5. Giennadij Gołovkin 6. Tim Bradley 7. Roman Gonzalez 8. Władimir Kliczko 9. Juan Manuel Marquez 10. Erislandy Lara Jeszcze jedno. GGG wskakuje na piąte miejsce i zrzuca z niego Tima Bradleya. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 35 gości