TOP 20 HW Ranking by @redd
|
11-08-2014, 09:50 PM
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
Widziałem dwie walki Parkera, tą sobotnią z Thompsonem i z Nascimento i ja średnio podzielam zachwyty polskiego boks netu nad Nowozelandczykiem. Co się rzuca w oczy na plus i na minus to napisał redd. Naprawdę, jeśli chodzi o rozbudowę akcji ofensywnych to już czołówka HW. Sierpowe - proszę bardzo, proste - są, na tułów - są. Ma wszystko w swoim arsenale. Gorzej jest jeśli musi się bronić. Jedyne co chciałbym dodać, nawet nie wiem czy słusznie, i to co mnie bardzo martwi to fakt dynamiki Parkera. W mojej ocenie Nowozelandczyk jest kołkiem. Nie jest to bokser nawet średnio aktywny. W ogóle najchętniej stanąłby w miejscu i przyjął wymianę, co przy jego defensywie może się źle skończyć. Ja jestem umiarkowanym optymistą, jeśli chodzi o jego przyszłość. Ma co poprawiać, ma raptem 22 lata i to właśnie wiek powoduje fakt, że za kilka lat może to być pięściarz ze ścisłej czołówki HW. Jeśli będzie solidnie pracował, jestem bardzo dobrej myśli. No i liczę na jakieś wojenki z jego udziałem, bo myślę, że patrząc na jego styl, są one możliwe.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości