Ciekawostki sportowe
|
31-07-2014, 07:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Cytat:Właśnie dlatego zawsze życzę jak najgorszego wyniku sprzedaży gówna zwanego ppv. To, że zwykły obywatel jest przymuszany do zapłacenia jakiś pieniędzy, żeby mógł zobaczyć mecz reprezentacji Polski (tu akurat w siatkówce) to wg Ciebie jest "rozsądne i uczciwe" rozwiązanie? Chyba kpisz. Znaczy się inaczej. Mecze reprezentacji Polski nie powinny być kodowane to fakt, bardziej wkurzał mnie fakt, że abonenci nc+ wręcz wymagali od CP pokazania wszystkich 103 meczów za darmo. Cytat:Wyobrażasz sobie, że TVP koduje EURO 2012??? Ja zapytam inaczej... Dlaczego rząd dawał kasę TVP, żeby ta pokazywała Euro w otwartych kanałach, a Polsatowi powiedzieli, "że jest to impreza komercyjna"?. Czyli co, rząd zakłada, że to wydarzenie nie ma żadnej wartości narodowej, to czemu Polsat ma tracić pieniądze i udawać Winkelrieda polskich kibiców siatkówki i dawać "tylko komercyjne" wydarzenie w otwartych kanałach, tracąc na tym miliony? Ja winę niepokazywania meczów MŚ zwalam na rząd, bo ich ignorancja wobec tego turnieju była ogromna. Wystarczyło choć trochę wspomóc Polsat, i nie byłoby teraz dyskusji. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości