TOP 20 HW Ranking by @redd
|
17-07-2014, 05:46 PM
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
(17-07-2014 05:09 PM)Martin napisał(a): U mnie Cunn jest na miejscu 11-tym, a przed nim jeszcze Perez, Takam, Jennings i Głazkow, który w odróżnieniu do USS wygrał z Adamkiem wyraźnie. Perez - To mogę zrozumieć, ma na koncie dwie poważne walki i nie zanotował wpadki, choć obydwie z walczącymi siłowo rywalami, nie wiemy jak pokazałby się na tle kogoś walczącego dobrze na dystans, posiadającego dobrą obronę i pracę nóg - Jennings będzie dobrym sprawdzianem. Pereza w swoim rankingu mam tuż za USS, ale spokojnie mógłby być przed Steve'm. Takam - Równa walka z Perezem, pewna wygrana nad Thompsonem, w moim rankingu też mam go wysoko, więc nie ma tu kontrowersji, ale Carlos to pięściarz jednowymiarowy. Cunningham nie ma słabszego rozkładu, a czysto boksersko jest na pewno lepszy, wszechstronniejszy. Glazkov - Tutaj już mam zastrzeżenia, bo szczęśliwy remis ze Scottem i wyraźne ogranie past prime Adamka to słabe argumenty... Cunn również pobił Polaka (za cholerę nie nazwę tamtej walki równą, Cunn dominował i wygrał bardzo pewnie). Mansour, Quezada, Adamek i znakomita postawa w walce z Fury'm przekonują mnie zdecydowanie bardziej. Jennings - Tak jak wyżej, dziurawy Szpilka i mega past prime Liachowicz to zdecydowanie za mało by wyprzedzić Steve'a Cunninghama. Tyle z mojej strony, myślę, że optymalne miejsce dla Cunninghama na dzisiaj to pozycje 6-8. Looknij @Martin walkę Cunningham vs Adamek II jeszcze raz na spokojnie, może zmienisz zdanie co do tej walki. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości