Piłka nożna ogólnie
|
17-07-2014, 12:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2014 01:00 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Pierwszy mecz, pierwszym meczem, ale jednak nie można przejść koło takiego meczu obojętnie. Trener Berg zapewniał przed meczem z Zawiszą, że wszystko jest podporządkowane ku temu, żeby dobrze zaprezentować się w pucharach i już w pierwszym meczu zapewnić sobie awans. Chyba coś nie wypaliło... Trener chciał być rozliczony właśnie z tego meczu, więc rozliczajmy, a nie udawajmy, że nic się nie stało.
Zapewne Legia pokona w Irlandii zespół pod patronem świętego Patryka, gdzie kilku zawodników pracuje w MacDonaldzie, a jeden z piłkarzy wraz z bramkarzem trenują inny klub, ale tego meczu nie będzie można zapomnieć, bo to była kompromitacja. PS. Gdyby Legia wygrała dziś kupowałbym PS3, tak muszę czekać do listopada. No i jak mam ich lubić, zawsze na złość ![]() Swoją drogą ciekawe jak dziś Lech, Ruch i Zawisza. Ja myślę, że Lech uciągnie przynajmniej bramkowy remis, choć łatwo nie będzie, Ruch chyba nie wygra (jakby się tak przyjrzeć Vaduz to jest to zdecydowany faworyt tego dwumeczu - awans w cuglach do Ekstraklasy szwajcarskiej i ponoć porobili takie transfery, że nie muszą być wcale outsiderem), no i Zawisza chyba do tyłu, choć tu liczę na wesoły futbol Zawiszy i porażkę coś w stylu 4-2, 5-3 ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości