Wasze ulubione gry !
|
14-07-2014, 10:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014 10:52 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Wasze ulubione gry !
Kubala, zorientuj się po tytułach jakie chcesz odgrywać na konsoli. Takiego fight nigta chyba nie instalowalem ale wiele dużych tytułów jak GTA V czy FIFA wymaga instalacji. 12gb styknie Ci na 2-4 gry wiec jak zamierzasz grywać w większą ilość różnych tytułów to dysk konieczny.
Gry chodzą te ktore są na wersji PS3, poznasz je po pudełkach z logiem...PS3 tylko ze ogólnie gry na konsole są droższe od PC choć teraz ze względu na czwórkę będą tanieć. Dobrym biznesem jest bawienie się uzywkami: empik ma cale polki z grami w cenie do 100zl choć oczywiście największe hity to nie są (przeciętna cena premierowej gry to 200zl, exclusivy dostepne tylko na konsole Sony są 40-50zl droższe). W przeciwieństwie do gier, sama konsole kup nowa: kupowanie od osoby prywatnej to duże ryzyko. Ze swojej strony mogę polecić wersje zwykłą (nie slim) która mam piec lat i nigdy problemów z nią nie było. Ale ogólnie to trzeba poczytać opinie, wiem ze jakąś wersja wyszła wadliwa i chyba chodziło o ktoras slim. Co do nowych gier to powoli wychodzą produkcje tylko na ps4 ale jak KrychuTMT napisał: większość nowości przez kilkanaście mięsiecy będzie wychodzić na trójkę a baza gier z tych siedmiu ostatnich lat jest gigantyczna. Pytanie do Ciebie: masz na oku tytuły które chcesz ograc na konsoli? Zamierzasz podpisać konsole do Neta? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 93 gości