Ranking Top 10 Bokserskich Kategorii Wagowy (Mastrangelo)
|
13-07-2014, 01:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking Top 10 Bokserskich Kategorii Wagowy (Mastrangelo)
Można zaśmiecać, dopóki mowa o boksie . Nie wadzi mi to. Może zaczniesz od 4 walk Rafaela Marqueza i Israela Vazqueza? Prosty sposób żeby w ciągu 2 godzin na zawsze zostać fanem niskich kategorii wagowych .
Później możesz rzucić okiem na walki Veeraphola Sahaprom z Hozumi Hasegawą - te walki na zawsze zrobiły ze mnie fana boksu Azjatyckiego. Z ostatnich lat - Roman Gonzalez vs Juan Francisco Estrada - prawdopodobnie dwóch najlepszych bokserów obecnie na świecie w przedziale 108-118 w niedocenianej walce. Z trochę wyższych kategorii - Ja UWIELBIAM okres wczesnych lat 2000-nych w kategorii lekkiej. Szczególnie oczywiście - Diego Corrales vs Jose Luis Castillo - najlepsza walka jaką widziałem w życiu, ale też niedoceniane walki Jose Luisa Castillo ze Steviem Johnstonem i Joelem Casamayorem, Casamayor vs Freitas, Casamayor vs Corrales I&II, Mayweather - Castillo I&II, Corrales - Freitas, można dodać Freitas - Barrios... Jak dla mnie esencja boksu, dużo akcji ale na wysokim poziomie umiejętności. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 36 gości