ADMINISTRACJA FORUM
|
10-07-2014, 10:08 PM
|
|||
|
|||
RE: ADMINISTRACJA FORUM
Kolejna informacja. W związku z tym, iż obiecałem, że ważne decyzje w sprawie forum poprzedzone będą dyskusją, niniejszym przedstawiam pierwszą z takich spraw.
Od jakiegoś czasu już wiecie, że użytkownik Sander moderuje dział "Punktacja Walk", który szybko uporządkował. Przygotował również wstępny projekt nowego regulaminu. Teraz w dowód zaufania powierzyłem mu moderację Offtopu, w razie gdyby tam się zrobił bałagan. To w sumie nie jest sprawa warta wielkiej dyskusji. Jednak, wobec mojej własnej niskiej aktywności i braku czasu najbardziej zapracowanego moderatora - Bestii, postanowiłem zaproponować Sandera na stanowisko Super Moderatora, z identycznymi uprawnieniami, jak w przypadku Bestii. Sam Sander zgodził się oddać tę kwestię pod dyskusję, co też niniejszym czynię. Dlaczego akurat on? Dlatego, że wykazuje troskę o sprawy forum, zgłosił się sam do moderacji "Punktacji Walk", ma spore chęci i nigdy niczym poważnym administracji nie podpadł. Sprawdził się w małych sprawach, więc chciałbym powierzyć mu większe. Proszę zatem o konstruktywną dyskusję na temat 2 kwestii - czy potrzebny jest dodatkowy moderator (uważam, że tak) i czy Sander jest odpowiednim kandydatem. Mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych wycieczek personalnych w stronę Sandera i moją. Oczywiście Sander też chętnie odpowie na pytania dotyczące jego pomysłów na zmiany w funkcjonowaniu forum. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości