Krzysztof Włodarczyk
|
05-07-2014, 12:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2014 12:20 AM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: Krzysio Włodarczyk
Merytoryczna gafa ? Oj chłopie, kiepsko z tym czytaniem u Ciebie. Dobra, więc jedziemy. Faktem jest, że Makabu wtopił przez KO. Tak czy boxrec kłamie? No właśnie. Następnie zadałem takie pytanie.
(04-07-2014 10:02 PM)KrychuTMT napisał(a): @reddW następnym poście zasugerowałem, że nokaut z przeszłości może dać o sobie znać. Nie można tego wykluczyć, chyba, że posiadłeś dar jasnowidzenia i teraz jesteś na 100% przekonany, że tak nie będzie ? W żadnym z postów nie padł jak to ująłeś "argument" , jedynie tezy które zweryfikuje ring. Gdziekolwiek pisałem " o straszliwym śladzie na psychice" Makubu? Bo skoro umieściłeś to zdanie w "" to jest cytat. No to czekam, aż mi pokażesz gdzie tak napisałem. Rozumiem, że jesteś fanem Makabu, ale najpierw doczytaj post lub jak nie potrafisz to niech ktoś Cie wyręczy. ---------------------------------------------------------------------------------------- Nie mam typu na walkę, jednak Diablo pokazał, że nie można go skreślać. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 43 gości