Piłka nożna ogólnie
|
14-06-2014, 07:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(14-06-2014 08:49 AM)Pakman napisał(a): 1.Jeszcze kilka słów o Robbenie. Od 2 lat uważam go za najlepszego piłkarza świata i mam nadzieję, że ktoś podzieli moją opinię. Jest to zawodnik bez słabych punktów, nie zawodzi w najważniejszych momentach ( poza finałem PN z Borussią ), 1.Robben to światowa czołówka, trzyma poziom od kilku lat. Takich meczy gdzie w najważniejszych momentach zawiódł było więcej iż finał PN. 2.Tak, a kto poprowadził solidną Portugalię do półfinału euro??Messi też nie zawodzi w reprze. Niektórzy myślą, że będą mieć staty tak jak w klubach, a tak nie będzie bo i mniejsze zgranie i koledzy słabsi.A staty i tak mają niewiarygodne w reprezentacjach. Hiszpanie nic nie ugra, pisałem o tym przed MŚ i IMHO to nie tylko wina wypalonych graczy, ale niebyt ogarniętego już trenera.Teraz każdy zagęszcza środek boiska, a Hiszpania jeszcze gra bez skrzydłowych co jeszcze bardziej pogarsza ich sytuację.Moim skromnym zdaniem trzeba wywalić Xaviego lub X,Alonso, bądź Busquets, a w jego miejsce Navas nie wiem czemu nie pojechał na MŚ.Ja zrezygnował bym z Xaviego, Alonso i Busquets w środku Navas i Iniesta na skrzydłach i Silva środek.Dublowali się w środku i przez to gra była przewidywalna. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 123 gości