Floyd Mayweather, Jr.
|
21-05-2014, 10:50 AM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
(21-05-2014 07:50 AM)Gogolius napisał(a): A Ty czasem nie chciales zestawiac Floyda z GGG w junior sredniej?: > Chcialem,ale troche sie pozmienialo za sprawa unikow Golovkina przed Wardem. Golovkin, zapewne nokutuje Floyda i nie od dzis bylby moim faworytem. Ryzyko porazki jest wiec bardzo duze, a rywal na dzis ani nie jest wybitny, ani nawet nie wiem czy zasluzy w przyszlosci na Hall of Fame. Jezeli mam widziec walke Mayweathera z kims wiekszym to tylko z wygranym Cotto-Martinez, gdzie jeden i drugi jest na podobnym etapie kariery jak Floyd. GGG, niech nie szuka latwych wyzwan z mniejszymi za miliony, bo to nie przystoi takiemu talencikowi. Jak tak mu zalezy na wyplcie to niech pokaze, ze ma jaja i wyjdzie do Warda, zamiast rzucac wyzwania mniejszym. Chavez w SMW? Okej, team GGG chetnie wezmie taka walke. Szkoda, ze gdy jest mowa o Wardzie, to zaraz widze tlumaczenia, ze jeszcze w MW ma duzo do roboty. Jestem uczciwy. Jak GGG rzucal wyzania na lewo i prawo to mialem go za kogos kto zasluguje na szanse. Jak widze uniki i nielogiczne tlumaczenia, to wole by taka szanse mial Martinez, lub Cotto... zwlaszcza Miguel. ![]() Najlepszy na teraz jest jednak Danny i to w niego pownien celowac Floyd, zanim jeszcze nie stracil pasa w LMW ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości