WBC
|
19-05-2014, 06:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2014 06:39 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: WBC
BESTIA, czekaj sekunde, ja od dyskusji na 100% nie uciakne(obiecuje), ale Ty chyba cos kombinujsz. Co z moim wczesniejszym postem? Bylo tam kilka pytan skierowanych do Ciebie, a juz zaczynasz o czym innym... Spokojnie, ja nie zajac nie uciekne.
(19-05-2014 05:51 PM)BESTIA napisał(a): To poproszę abyś to zrobił w kilku zdaniach. Absurdem dla mnie jest to, ze inteligentny chlopak w ogole wymaga ode mnie tego bym obalal bajki o Noe, aniolach i Lucyferze. Jezeli sie uprzesz to chetanie napisze dlaczego wile z tych opowiesci to w mojej ocenie science fiction. Ty sie BESTIA jeszcze uczysz? Jezeli tak, to pogadaj kolego z nauczycielm historii o Mojzeszu, ok? Moze ten historyk bedzie kolejna osoba ktora otworzy Ci oczy? Pogada tez z jakims lekarzem i przekonaj sie, ze slepca sie uzdrawia za pomoca sliny, a ludzie(o ile nie mamy doczynia ze smierca kliniczna) nie wstaja z grobow nawet jak nosza imie Jezus. Dziewice nie rodza dzieci.. dla pewnosci zawsze mozesz poczytac lub poromawiac z lekarzami. Cala Boblia to dla mnie nic innego jak prawa i nakazy spisane dla zacofanych ludzi. Nie jest normalne by czlowiek mogl sprzedac wlasna corke na niewolinka, a wg. tego co kiedys czytalem, byla o tym mowa w Biblii. Co tu obalac? Zyjemy w takich czasach, ze nie trzeba tego robic, bo nauka poszla do przodu i pewne rzeczy sie po prostu wie. To, ze ktos sobie wierzy niczego tu nie zmienia.. wiarzyc moze kazdy w co chce, a fakty to jednak zawsze beda fakty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: WBC - BMH - 19-05-2014 06:37 PM
RE: WBC - TonySoprano - 19-05-2014, 08:53 PM
RE: WBC - Wilczekstepowy - 14-12-2016, 10:56 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 62 gości