WBC
|
19-05-2014, 02:54 PM
|
|||
|
|||
RE: WBC
Cytat:Problem ktory jest dla mnie do przejscia to afery z tymi swiniami z Watykanu, ktorych papiez/papieze czy biskupi jeszcze kitraja po calym swiacie. Moj problem to nagminnie powtarzajace sie wiadomosci z pedofilami, czy pedlami w roli glownej ktorzy przez lata byli proboszczami, a tu nagle takie kwiatki. Problem jest gdy sa rodziny co zaufaly kk, a ich dzieci calymi latami robili za ministrantow w kosciele gdzie probosz lubial dzieci troche inaczej niz normalny czlowiek. Nigdy nikt nie widzial jak ksiadz chodzi po kosciale i zbiera tace i glaszcze dzieci? Slodkie.. teraz jak pomysle, ze jakis % tak robiacych w przyszlosci bylo posadzony i skazanych(pomijam juz te smiechowe wyroki, gdzie za kilka gram ziola, czy bojke mozesz dostac wiekszy wyrok niz taki cwel co krzywdzi fizycznie i psychicznie dzieciaka) za pedofilie, to normalnie robi mi sie slabo. I ja mam tak samo @BMH. Wieszał bym tych pedofilów za jajca. Dlatego właśnie nie chodzę do kościoła. Ale to nie ma nic wspólnego z wiarą w Boga. Absolutnie nic. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: WBC - Sander - 19-05-2014 02:54 PM
RE: WBC - TonySoprano - 19-05-2014, 08:53 PM
RE: WBC - Wilczekstepowy - 14-12-2016, 10:56 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości