J.M.Marquez vs Mike Alvarado (17.05.2014)
|
18-05-2014, 09:10 PM
|
|||
|
|||
RE: J.M.Marquez vs Mike Alvarado (17.05.2014)
(18-05-2014 08:49 PM)Martin napisał(a): Walka JMM z Alvarado była w tym sensie najlepsza, że nie spodziewałem aż tak dobrego pojedynku. Starcie Pacquiao z Bradleyem mnie odrobinę rozczarowało, spodziewałem się po prostu nieco więcej, choć była ok. Z pierszym zdaniem sie zgadzam. Mnie Marquez rozpier*lil na lopatki tym wstepem. Powaznie potyczka Bradley-Pacquiao Cie rozczarowala?Jak gusta kibicow moga byc rozne to doskonale widac na naszych przykladach w ocenie tej konkretnej walki. Ja przed P vs B II, nie spodziewalem sie absolutnie takiej wojny jak byla momenatmi, co bylo zasluga Timothego ktory na wariata postawil wszystko na jedna karte chyba naprawde wierzac w czasowke. Bylem wiec zaskoczony mocno na plus. Z czego to wynikalo.. pierwsza walka Pacquiao-Bardley byla dla mnie slaba i pewne dlatego nie spodziewalem sie az tak ekscytujacego rewaznu. Zastanwiam sie, kto bedzie nastepny dla Marqueza? Nie ma co przebierac jest w czym przebierac, choc wydaje mi sie, ze Dinamita bedzie celowal w tytul. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości