Ranking P4P forum Bokser.org
|
17-04-2014, 04:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking P4P forum Bokser.org
(17-04-2014 02:50 PM)Krzych napisał(a): Ale jak dla mnie ktoś kto zbiera takie lanie od kogoś nie będącego nigdzie notowanym dla kogo jest to pierwsza mistrzowska szansa nie może być w takim elitarnym gronie jak ranking P4P. Nawet mimo tych niewątpliwych osiągnięć i jednego z najlepszych rozkładów jakie widziałem. Jak wygra z Grovesem to wraca, ale jak na razie mam za dużo wątpliwości co do jego obecnej formy. Ja tam lania nie widzialem, i mimo iz bylem bardzo odosobniony w tej opinii, to walka z Grovesem byla dla mnie bardzo bliska. Ogladalem ja na zywo, i chyba ze trzy razy juz na chlodno, i szczerze nie rozumiem az tylu punktacji wysoko pod Georga, choc uwazam je za dopuszczalne... 3/4 rundy byly moim zdaniem do punktowania w obie strony. Oficjalnie jest jednak wygrana Frocha, a patrzac na ostatnie lata, nie widze zbyt wielu ktorzy maja przewage nad Carlem, stad miejsce w top10. Co do najblizszej walki Froche-Groves, to zapowiada sie ona zajebiscie, i jak w pierwszej walce stawialem dosc pewnie na Carla, tak teraz mam duzy problem. ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości