Piłka nożna ogólnie
|
11-04-2014, 12:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Gogolius
UEFA pozwoliła aby Courtois zagrał przeciwko Chelsea, nawet jeśli umowa mówi inaczej. Czyli Thibault normalnie zagra i nie będzie musiało Atletico za to nic dopłacać ![]() Pary fajne, takie jakie chciałem. Atletico - Chelsea - choć dla mnie to raczej walka o 2 miejsce w LM to mecz zapowiada się fajnie. Może kiedyś pokuszę się o jakąś dokładniejszą analizę, ale tak na pierwszy rzut oka postawiłbym na Atletico. Jednak będzie tu decydowała jedna bramka. Real - Bayern - przedwczesny finał, ale to para, która powoduje, że półfinały LM zapowiadają się znakomicie. Wielkiej przewagi Bayernu wcale nie widzę i choć na pewno będą faworytami to ja bym "Królewskich" nie skreślał. Za oboma klubami nie przepadam, ale wolałbym Real. Finał: Atletico - Real - byłoby cudownie, chyba jedyne rozwiązanie, żebym przed finałem miał nutkę niepewności, kto wygra. Bo ew. mecze Chelsea - Bayern, Chelsea - Real, czy Bayern - Atletico to dla mnie jednostronne mecze ze znanym z góry rezultatem. Co do LE Juve - Benfica to odpowiednik Real - Bayern w LM. Szczerze powiem, że liczyłem na taki finał. Faworytem jest Juve, ale doskonale gra w tym sezonie Benfica i swoje pieniądze postawiłbym na nich. Oby udało im się zrobić to, czego nie udało się zrealizować w zeszłym sezonie. Sevilla - Valencia - również świetna para. Ja stawiam na Sevillę, bo są równiejszym zespołem niż Valencia, ale to co wczoraj zrobiła Valencia z Basel to była piękna remontada. Fajne, ofensywne meczyki ze sporą ilością bramek się szykują. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 50 gości