Piłka nożna ogólnie
|
11-04-2014, 12:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No i sie doczekalismy. W LE Juve-Benfica i Sewilla-Valencia. Jako fan Juve wolalem Sewille, ale nie jest zle. Benfica jak najbardziej do ogrania, szczegolnie ze sytuacja w Serie A jest dosc klarowna. Rewanzowy pojedynek z Lyonem wlal we mnie optymizm co do podejscia zespolu do meczow na arenie miedzynarodowej.
W lidze mistrzow idealne losowanie. Z tych czterech zespolow kibicuje Atletico i cieszy mnie ze trafili na Chelsea, ktora wydaje sie najlepszym przeciwnikem. Z tak grajacym rywalem, zespol z Madrytu powinien sobie fajnie pograc. Duzo zalezy od uporania sie z kontuzjami. Slyszalem info, ze Atletico mialoby placic 3mln euro za kazdy mecz w jakim gra Curtois przeciwko Chelsea, ale jeszcze nie znalazlem potwierdzenia. Swietny Belg jest wypozyczony z Londynu i ja bym na miejscu wlodarzy Atletico w ogole sie nie wahal - choc z kasa w tym klubie nigdy dobrze nie bylo. Ciekawe co zrobia. Real wpadl na Bayern: oba kluby zagraly rewanze ponizej swoich mozliwosci, tyle ze mozliwosci Bayernu sa wieksze + tam nie ma chyba tylu kontuzji co w Madrycie (no i ciekawe jaki sklad pojdzie na Borussie w najblizsza sobote). Wymarzony final dla mnie to Bayern vs Atletico - Bayern wyrownuje rekord Juve trzech finalow z rzedu, ale nie staje sie pierwsza druzyna, ktora broni tytul |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 132 gości