Domowe kolekcje walk
|
03-05-2012, 10:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Domowe kolekcje walk
Ostatnio wkręciłem się w pobieranie walk. Zazwyczaj boks oglądałem na youtube, ale ostatnio coś mi szwankuje, przycina, później ostro się wkur*** jak jest np. nokaut, a obraz się zaciął :/ Moja kolekcja jest na razie bardzo skromna, ale mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie większa. Dzisiaj np. pobrałem 4 walki
( Corrales vs Juuko, Katsidis vs Amonsot, Barrera vs Hamed (uwielbiam ten pojedynek), Floyd vs Hatton (z komentarzem K&K, już chyba brytyjscy komentatorzy byli bardziej obiektywni) ). Plany mam ambitne, jutro ściągnę walki Castillo vs Johnston ![]() ![]() Co do Gołoty, to mam podobne odczucia, ale trochę inne... Kiedyś oglądałem bardzo dużo jego walki. Drugi pojedynek z Bowem, chyba z 10-15 razy... Dzisiaj sobie odpuszczam. Po prostu bierze mnie złość jak widzę Gołotę lejącego po jajach Riddicka, albo ucieczkę z Tysonem. W ogóle Gołota vs Bowe II to pierwsze moje bokserskie wspomnienie, jako mały dzieciak całą noc czekałem, aby usnąć na 10 minut przed walką... Albo z Tysonem... pojedynek oglądałem w szpitalnej świetlicy. Wszyscy oglądali tę walkę... dziadki pod kroplówką, dzieciaki, pielęgniarki. Nigdy nie zapomnę potoku przekleństw po drugiej rundzie ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości