Mateusz Masternak
|
24-03-2014, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Mateusz Masternak
Może i Masternak ma talent, ale powoli robi się z nim to samo co z Proksą, czyli olbrzymi talent, ale totalnie gdzieś zagubiony, nie wiedzący totalnie co dalej robić. Zmianę trenera z Gmitruka na Wilczewskiego na początku odbierałem w kategoriach żartu, jakiejś alternatywnej, chwilowej opcji, a tutaj widać, że jest to chyba stała współpraca. Tak przykro patrzeć, że jeden z niewielu bokserów, których obecnie mamy, a który mógłby coś poważnego w boksie zdziałać, zaczyna się totalnie marnować i przepadać. Mnie jako kibica to boli i mam nadzieję, że Mateusz w porę się ocknie, bo nieciekawie to wygląda.
Ciekawy jestem, kto będzie tym rywalem Mastera w czerwcu/lipcu. Mam nadzieję, że nie będzie to żaden z tych ludzi, których @redd wymienił w kategorii "realistyczne", bo po słuchaniu, że będzie to rywal ze światowej czołówki, byłbym zawiedzionym takim a nie innym wyborem. Bardziej podobają mi się nazwiska w tej pierwszej kategorii, a w szczególności Kalenga, bo sądzę, że to byłby świetny wybór na ten okres. A jak miałbym marzyć bardziej to może inna afrykańska opcja - Makabu, Mchunu - choć to chyba za wysokie progi na teraz, to byłaby to fajna konfrontacja. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości