Do moderatorów - nie do dyskusji
|
24-03-2014, 08:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Do moderatorów - nie do dyskusji
@redd
Ja swoje posty skierowałem bezpośrednio do Sandra i Martina. Nie prowadzę z Tobą polemiki, bo nie zająłeś stanowiska w kluczowych pytaniach jakie zadawałem moderatorom. Choćby to dlaczego posty PeterManfredo nie zostały usunięte a posty copa usunięto. Dlaczego ban nastąpił na wniosek „głównej” Ale pomimo tego odpowiem Ci na Twoje pytania. Dyskusję z copem śledziłem i jego wypowiedzi czytałem na bieżąco. Nie wtrącałem się ,bo wiedziałem ,że cop jest na tyle inteligentny ,że bez problemu poradzi sobie z amatorami i nie dopuści po doświadczeniu z „głównej” aby dać się złapać Nie spodziewałem się ,że zamkniecie mu usta bez powodów i w stylu jak robiła to inkwizycja. Obecnie jestem mądrzejszy o to doświadczenie i zdaję sobie sprawę ,że każdy mój wpis może być ostatnim na tym forum a potem gdy nie będę miał możliwości obrony zacznie się festiwal pomówień oszczerstw, dyskredytacji i wymyślania rzeczy nieprawdziwych, usuwając wcześniej posty ,aby nie było możliwości weryfikacji. itp. Tak jak robiono to w dwóch poprzednich sytuacjach, choć nie w każdym przypadku usuwano posty bo w tym pierwszym przypadku nie były one dowodem bo ban wymyślono za przewinienia nie związane z forum. Gdzie byłem gdy kamienowaliście ? Nie pamiętam , ale chyba w pracy. A czy to gdzie ja wtedy byłem ma jakieś znaczenie dla metod tu stosowanych? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości